Reikia patarimo?


Vardas:

El. paštas:
Žinutė:

Aš esu robotas:
Reikia patarimo? Spauskite čia
Reikia meistro?
Reikia meistro? | Hidroizoliacinės dangos: rusių, balkonų, stogų, terasų, pramonini...

Meistro profilis | Atsiliepimai [0]

profile_picture

Darius

Susisiekti su meistru

Izoliacinės medžiagos montuotojas

Informacija apie meistrą

Hidroizoliacinės dangos: rusių, balkonų, stogų, terasų, pramoninių grindų, rezervuarų, šulinių, vamzdynų, baseinų, priekabų, transporto priemonių, melžimo aikštelių dangos ir hidroizoliacija.

Polyurea purškiamos dangos privalumai:

1. Atsparumas susidėvėjimui. Ji pasižymi ypač dideliu atsparumu nudilimui, įbrėžimams, susidėvėjimui. Dėl šių savybių pailgėja paviršių tarnavimo laikas, sumažėja jų priežiūros ir pakeitimo išlaidos. Panaudojimas: laivų, valčių, automobilių padengimui, pramoniniu grindų danga.
2. Aukštas atsparumas smūgiams. Polyurea danga išlieka elastinga ir atspari lūžiams ir įtrūkimams, todėl ji ideali dengti paviršiams, kurie yra veikiami smūgių. Ji išlaiko savo lankstumą ir tamprumą nepaisant dangos storio.
4. Lankstumas esant žemai temperatūrai. Išlieka lanksti prie -40°C. Taip pat ji atspari terminiams smūgiams – neskilinėja ir išlaiko pradinį sukibimą su dengiamu paviršiumi.
5. Nekeičia savybių iki +120°C. Polyurea danga yra tinkama pastoviam naudojimui prie +90°C , taip pat išlieka stabili iki +120°C aplinkoje ,kai naudojama neilgą laiko tarpą. Ši savybė priklauso nuo supančios aplinkos cheminės sudėties ir paviršiaus, ant kurio naudojama danga. Prieš naudojant dangą, patartina atlikti bandymą su nedideliu pavyzdžiu.
6. Nepralaidi vandeniui. Ji visiškai nepraleidžia ir nesugeria vandens. Todėl tinka šulinių, baseinų, rezervuarų hidroizoliacijai
7. Elektrinės sąvybės. Polyurea yra puiki izoliacinė medžiaga. Jis gali būti naudojamas visur, kur svarbi elektros izoliacija.
8. Danga ant daugelio plastiko tipų metalo, medžio ir betono. Polyurea dangą galime naudoti ant labai ivairių paviršių. Dangos stiprumas ant medžio, metalo ar plastiko dažnai yra netgi stipresnė už dengiamą paviršių ir yra keletą kartų stipresnė nei guminė danga ant tokių pačių paviršių.
9. Polyurea danga idealiai tinka paviršiams , kuriuos dengiant siekiama sumažinti vibracijos ir „skambėjimo“ efektą. Ji, priklausomai nuo storio, smarkiai sumažina triukšmą ir vibraciją.

Darbų nuotraukos

image image image image image image image image image image

Pasidalinti šiuo profiliu: